Ja si të aplikoni hijen e syve si një profesioniste

Make up është menduar të jetë një nga rutinat më të kënaqshme dhe zbavitëse të jetës së përditshme Gjithashtu është e vetmja mënyrë që ju jep një shans për të nxjerrë në pah bukurinë tuaj unike natyrore. Me sytë tani që janë elementi mbizotërues që tërheq vëmendjen në secilën fytyrë, shihni më poshtë se si mund të aplikoni hijen në rastet kur ajo do të zbatohet në mënyrë korrekte, ngre, përcakton dhe shton thellësi në sytë tuaj si profesionistë.

Zgjidhni një ngjyrë

Nëse aplikimi i hijes së syve, atëherë nuk është pika juaj e fortë në përbërjen, zgjidhni vetëm një ngjyrë. Duke përdorur një furçë të sheshtë të hijes së syve ose gishtin tuaj, vendosni hijen në qepallë nga vija e qerpikut në cepin e brendshëm. Pastaj, me një gisht të pastër ose me një furçë me hije me gëzof, përzieni hijen në qepallë në lëvizjet e djathtë-majtas (si një fshirëse për shembull) derisa të mos shihni më vija të forta. Përzierja do t’i japë kapakëve tuaj një efekt thellësie të ngjashëm me atë nëse keni përdorur shumë më shumë hije sesa vetëm një hije.

Preferoni tekstura kremoze

Për më shumë komoditet dhe rezultate pa njolla, preferoni struktura të butë të hijeve, të cilat aplikohen me gishta ose me furçë. Nëse keni qepalla të yndyrshme, thjesht përgatitini ato me një hije të thjeshtë.

Thuaj po ngjyrave metalike

Nëse doni rezultate mbresëlënëse me përpjekje minimale, atëherë zgjidhja është në ngjyra metalike dhe të ndritshme. Në dispozicion ose në një strukturë kremoze ose në një formë klasike pluhuri.

Provoni të përdorni theksuesin

Vetëm për shkak se nuk quhet hije e syve, nuk do të thotë se nuk do të duket bukur në qepallat tuaja. Për një pamje rrezatuese dhe eterike, vendosni theksuesin tuaj në të gjithë kapakun e qepallës, duke u përqëndruar kryesisht në cepat e brendshëm të syve por edhe te vetullave për më shumë vëmendje.

Ngjarja paraprake

​Grupi C, rezultatet e dy ndeshjeve pas pjesës së parë

Ngjarja e ardhëshme

Rruga drejt Realitetit Artificial, risitë teknologjike në të ardhmen falë 5G

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian