Ja sa sanksione janë shqiptuar për moslejimin e kalimit të këmbësorëve në vizëbardha

Ministria e Brendshme gjatë ditës së djeshme (01.02.2022) ka zhvilluar një kontroll të intensifikuar aksion për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve që nuk i lënë këmbësorët të kalojnë në vendkalimin e këmbësorëve, përkatësisht nuk respektojnë detyrimet si drejtues mjetesh. Janë sanksionuar 130 drejtues mjetesh, prej të cilëve 75 në territorin e Shkupit

Gjatë aksionit të kontrollit janë sanksionuar edhe 172 lloje të tjera kundërvajtjesh në trafik. Vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar 32 sanksione për këmbësorët që nuk kanë kaluar në vendkalimin për këmbësorë.

Ministria e Brendshme do të vazhdojë me kontrolle të tilla aksionale edhe sot dhe në ditët në vijim. U bëjmë thirrje drejtuesve të mjeteve që gjithmonë të mungojnë për këmbësorët, përkatësisht të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor. Gjithashtu apelojmë tek këmbësorët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor dhe të kalojnë rrugën në vendkalim të shënuar për këmbësorë sepse do të sanksionohet mosrespektimi i rregullave të qarkullimit rrugor. Të gjithë së bashku, duke respektuar rregullat, duhet të kontribuojmë për rrugë më të sigurta

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ordanovski: Pa BDI-në nuk mund të mbijetoj asnjë qeveri e LSDM-së apo VMRO-së

Story i radhës

BDI: Lajmet e rreme të VMRO-së synojnë të rrënojnë të arriturat e shqiptarëve

Të fundit nga