Ja kush u zgjodhën prorektor në UNT

SENATI I UNIVERSITETIT NËNË TEREZA NË SHKUP me propozim të rektorit Prof.Dr. Izet Zeqiri dhe me votim të fshehtë emron PROREKTORËT e rinj. Ndër ta është edhe Doc. Dr. BUJAMIN BELA një kontribues në sferen edukative dhe shoqërore. Profesor Bela zgjidhet në pozitën e Prorektorit për Financa, Investime dhe Zhvillim.

Shpresa, entuziazmi dhe profesionalizmi do ti shtohen timit menaxhues të ri në realizimin e objektivave të përbashkëta për një universitet publik të suksesshëm dhe konkurues.

Përveç Beles prorektor u zgjodhën edhe prof. Dr fati Iseni për arsim dhe prof. Dr. Bekim Fetai prorektor per shkenc

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Vuçiç thotë se “druan” nga bisedimet me Scholzin

Story i radhës

Arbër Ademi: Jemi të përkushtuar ndaj agjendës evropiane

Të fundit nga