Ja kur ptiten të shpallen rezultatet regjistrimit të popullsisë

Drejtori i Entit Shtetëror për Statistikë, Apostol Simovski, ka njoftuar se më 30 mars do të shpallen rezultatet e regjistrimit të popullsisë i cili u mbajt ne mujain shtator të vitit të kaluar.

Drejtori i Entit shtetëror të Statistikave ka shtuar gjithashtu se gjatë muajit të ardhshëm mund kosiderohet armiku numër një i shtetit pas shpalljes së rezultateve të ketij operacionit statistikor ne nivel kombetar, por ka shtuar se ESSH nuk eshte xhuboks për përmbushjen e dëshirave, sepse duhet të bëjë një fotografi reale për popullatën.

Ai ka shtuar se ftesa do të ketë vetëm për krerët e institucioneve të shtetit, si dhe përfqësues nga Ballkani Perëndimor, si drejtori i institutit statistikor nga Greqia, Sllovenia, Bullgaria, Kroacia dhe Eurostat, si dhe nga Republika Çeke dhe Polonia, tha Simovski.

Ndërsa ftesa të posacme nuk janë parapraë për subjektet politike. Kush të dojë mund të vijë, ka thënë Simovski.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Qeveria: Nga sot TVSH 0% për produktet ushqimore bazë me çmime të reduktuara me pakicë

Story i radhës

Selami: Që sot, 0% TVSH për produktet ushqimore bazë (VIDEO)

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish