Ja cila është shenja e Horoskopit më inteligjente sipas astrologëve

Të 12 shenjat e zodiakut bazohen në datën e lindjes së një personi dhe mund të tregojnë shumë për tiparet e personalitetit të tyre.

Megjithatë, a mundet shenja e zodiakut të paracaktojë inteligjencën tonë?

Astrologjikisht, të gjitha shenjat sjellin një inteligjencë të ndryshme në çdo person.

Shenjat e zjarrit janë mjaft kokëfortë dhe i pëlqejnë rreziqet. Shenjat e tokës kanë një mençuri praktike.

Shenjat e ujit kanë një inteligjencë emocionale që u lejon atyre të parashikojnë nevojat e të tjerëve dhe shenjat e ajrit janë në gjendje të përdorin inteligjencën e tyre për të “tërhequr” të tjerët për një kauzë ose për përfitimet e tyre personale.

Sipas astrologëve, lista e shenjave më inteligjente të zodiakut përfshin Gaforren, Peshoren dhe Shigjetarin.

Peshoret janë shumë të dhënë pas leximit dhe njohurive dhe kështu arrijnë të kenë gjithmonë argumente në diskutimet e tyre. Shigjetarët preferojnë të marrin njohuritë e tyre përmes përvojave të tyre dhe ta perceptojnë botën më globalisht, ndërsa Gaforret kanë inteligjencë emocionale më të zhvilluar.

Cila shenjë e zodiakut kryeson listën?

Shenja numër një më inteligjente është Ujori. Kjo shenjë ajrore drejtohet nga Urani – planeti i inovacionit, krijimtarisë dhe vetëdijes së zgjeruar. Për shkak të kësaj, kjo shenjë e ajrit bën më shumë sesa thjesht përpunon fakte dhe i zbulon ato: Ajo analizon, kupton dhe ndërton mbi atë informacion.

Ata janë të njohur për aftësitë e tyre analitike dhe aftësinë për të parë gjërat që të tjerët priren t’i anashkalojnë.

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë janë të njohur për të menduarit jashtë kutisë. Ata mund të mahnitin shenjat e tjera me idetë e tyre dhe mendimet e thella. Ata kanë një temperament fiks dhe janë të sigurt për atë që duan në jetë.

Ujorët besojnë në ecjen përpara dhe të mos shikojnë prapa në jetë. Ata pëlqejnë të shoqërohen në mënyrë selektive me njerëz që mund të përputhen me inteligjencën e tyre. Ata janë gjithashtu shumë vetë-reflektues.

Story i mëparshëm

Publikohen pamjet, Kurti ia thotë këngës arbëreshe në Stubëll të Vitisë

Story i radhës

Katër gola në Romë, Belotti e Candreva shkëlqejnë 

Të fundit nga