Ja 49 federatat sportive në Kosovë, shumë prej tyre janë fantome! Ja si votojnë

Çmenduria e ka një emër: Turp dhe asgjë tjetër! Kosova me 49 federatat sportive! Një numër i madh prej federatave janë inekzistente!  

Heshtja e federatave serioze dhe të fuqishme karshi federatave fantome, është më shumë se turp. Është koha të zgjohen të gjitha federatat serioze, që kanë aktivitete e aktivitete, që të kërkojnë me ngulm dhe mos të lejojnë federatat fantome të votojnë me 25 mars të vitit 2021! 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe e Sportit të Kosovës, duhet të veprojë fuqishëm, mos të lejojë që të kanë të drejtën e votës edhe disa federatave famtome, të hiqen nga lista!

Si është e mundur të kemi në Kosovë disa federata famtome, pa asnjë garë ose shkojnë e mbajnë një garë sa për sy e faqe!

Shikojeni listën në tërësi, analizoni dhe binduni se si vlon Kosova me disa federata fantome sportive! Federata që po janë formuar dhe formohen vetëm për votë dhe që do t’ju shërbejë në kuvendin zgjedhor të Komitetit Olimpik të Kosovës, por kjo duhet të ndalohet para 25 marsit! 

Këto federata votojnë me 25 mars për të zgjedhur presidentin e  KOK-ut! Ja lista e plotë:

FEDERATAT OLIMPIKE ME 3 VOTA
1.Federata e Atletikës e Kosovës
2. Federata e Badmitonit e Kosovës
3. Federata e Basketbollit e Kosovës
4. Federata e Boksit e Kosovës
5. Federata e Çiklizmit e Kosovës
6. Federata e Futbollit e Kosovës
7. Federata e Golfit e Kosovës
8. Federata e Gjimnastikës e Kosovës
9. Federata e Hwendbollit e Kosovës
10. Federata e Kajakimit e Kosovës
11. Federata e Kërlingut e Kosovës
12. Federata e Lundrimit e Kosovës
13. Federata e Mundjes e Kosovës
14. Federata e Notit e Kosovës
15. Federata e Peshëngritjes e Kosovës
16. Federata e Pingpongut e Kosovës
17. Federata e Ragbit e Kosovës
18. Federata e Skitare e Kosovës
19. Federata e Shenjëtarisë e Kosovës
20. Federata e Shigjetarisë e Kosovës
21. Federata e Taekwondos e Kosovës
22. Federata e Tenisit e Kosovës
23. Federata e Triathlonit e Kosovës
24. Federata e Volejbollit e Kosovës
25. Federata e Xhudos e Kosovës
26. Komisioni i Sportisteve 

FEDERATAT ME DY VOTA

27. Federata Aeronautike e Kosovës
28. Federata e Autosporteve e Kosovës
29. Federata e Bjeshkatarëve dhe Aplinistëve e Kosovës
30. Federata e Boulingut e Kosovës
31. Federata e Shahut e Kosovës
32. Federata e Karatesë e Kosovës
33. Federata e Kick-Box-it e Kosovës
34. Federata e Bilardos e Kosovës
35. Federata e Motoçiklizmit e Kosovës
36. Federata e Moauythai e Kosovës

FEDERATAT ME VETËM NJË VOTË

37. Federata e Bodybuildingut dhe e Fitnesit e Kosovës
38. Federata e Minigolfit e Kosovës
39. Federata Sportive e Punëtorëve e Kosovës
40. Federata e Sporti Shkollor e Kosovës
41. Federata e Sporteve Universitare të Kosovës
42. Federata e Arteve Marciale të Kosovës
43. Federata e Parkuerit e Kosovës 
44. Federata e Sportit e Kosovës
45. Federata e PIkados e Kosovës

FEDERATA TË NJOHURA PËRKOHËSISHT NGA BE I KOK-UT

46. Federata e Skermes e Kosovës
47. Federata e Tekbollit e Kosovës

PA TË DREJTË VOTE
48. Federata e Bejsbollit dhe e Softbollit e Kosovës
49. Federata e Pentatllonit Modern e Kosovës

Ngjarja paraprake

Regjistrimi / Filantropi Lazim Destani APEL mërgimtarëve nga RMV

Ngjarja e ardhëshme

Meksika do të vazhdojë të përdorë vaksinën AstraZeneca kundër COVID-19

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian