Institucionet publike të kësaj komune tani e tutje vëzhgohen nga kamerat

Komuna e Podujevës ka bërë të ditur se ka instaluar kamera të sigurisë në institucione publike në këtë qytet.

Vendosja e këtyre kamerave sipas njoftimit të komunës do të bëhet në 14 shkolla, 19 zyra të gjendjes civile dhe në objektin e Brigadës së Zjarrfikësve në Podujevë.

“Qëllimi i projektit është ngritja e nivelit të sigurisë në institucione publike”, thuhet në njoftim.

Kamera të sigurisë në institucionet publike janë vendosur edhe në qytetet e tjera të Kosovës.

Kjo për shkak të rritjes së sigurisë në këto institucione.

Ngjarja paraprake

Media prestigjoze paraqet shqiptarin më lartë se Ronaldo

Ngjarja e ardhëshme

Ju dridhen gishtat? Zbuloni shkaqet përse ndodh, sëmundjet që paralajmëron dhe trajtimet natyrale që duhet të përdorni

të fundit nga