Inspektorët komunal largojnë mallrat e ekspozuara në trotuaret në rrugën “Mbretëresha Teutë”

Drejtoria e Inspeksionit, me asistim të Policisë së Kosovës, sot kanë ndërmarrë aksion duke mos lejuar shitësit e ndryshëm, që produktet e tyre t’i ekspozojnë në trotuare dhe hapësira tjera publike, të parapara për shfrytëzim nga ana e qytetarëve.

Inspektorët komunal bëjnë të ditur se shitësit i kanë respektuar urdhëresat e inspektorëve dhe nuk ka pasur nevojë për intervenim të Policisë apo shqiptim të ndëshkimeve mandatore.

Kjo gjë sipas tyre flet për faktin se shitësit po e kuptojnë seriozitetin e angazhimit të inspektorëve komunal dhe rëndësinë e lirimit të hapësirave publike për lëvizje të lirë e pa pengesa të qytetarëve.

Me këtë rast, drejtori i Inspekcionit, Fidan Ademi, potencon se aksione të ngjashme do të ketë në vazhdimësi, deri sa të mos ketë ekspozim të mallrave nëpër trotuare dhe të mos ketë pengesa në lëvizjen e qytetarëve, dhe se mallrat do shiten në hapësirën e tregut.

Ngjarja paraprake

Gratë naftëtare në grevë, Vasili: Turp! Qeveria vazhdon e vjedh miliona euro me koncesione

Ngjarja e ardhëshme

Somali, vriten së paku 50 militantë të organizatës terroriste Al-Shabaab

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian