Inspektorati ndertimorë i Komunës së Sarajit në bashkëpunim me “NPK Saraj “aksion për prishjen e objektit pa leje ndërtimi

Inspektorati ndertimorë i Komunës së Sarajit në bashkëpunim me “NPK Saraj ” në bazë të vendimit për prishje të objekteve pa leje ndërtimi sot ndërmorën aksion për prishjen e objektit pa leje ndërtimi në vendbanimin Shishovë.
Me këtë ju bëjmë me dije të gjithë qytetarëve se Komuna e Sarajit do të vazhdoj ti respektoj normat pozitive ligjore për ndërtim, për çdo ndërtim paraprakishtë të pajisen me leje për ndërtim, në të kundërtën do të ndeshën me pasojat ligjore si dhe nga ana e komunës së Sarajit do të ndërmeren masa tjera juridike.
Gjithashtu Ju njoftojmë se inspektorati do të jetë aktiv ne këtë drejtim dhe se nuk do të tolerohen ndertimet e egra në gjithë teritorin e Komunes së Sarajit.

Ngjarja paraprake

Rreth 600 milionë euro humbje

Ngjarja e ardhëshme

Kini kujdes! Nutricionistja e njohur tregon cilat janë ushqimet që nuk duhen konsumuar për Vitin e Ri

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian