Idiotët me patriotizëm socialkomunist të qenit: Edi Rama, Fatos Nano …

Këta “njerëzi” të poshtër,të pistë me moral të ndytë, të emëruar si:”shqiptar-ë,” që përfaqësojnë popullin shqiptar që ka 30 vjet në sistemin demokratik që as nuk e dinë çfarë është demokracia, por e dinë çfarë është të jesh kriminel, hajdut, narkoman, tradhtar, e dinë se çfarë është vjedhja dhe e dinë se çfarë është marrëzi dhe prindërit e tyre i kanë krijuar këta idiotët e tyre që nuk janë shqiptarë të pastër.

Mjerisht, shumë shqiptarë të Kosovës e kanë hasur këtë pisllëk me këta idiotë e edhe me të tjerë si këta që janë marrëzia e popullit shqiptar dhe janë miq të serbëve dhe prindërve të tyre që janë serbë, vllehë, rumunë, maqedonas, bullgarë, turq, romë, të asimiluar në shqiptarë etj. Këta që janë idiotët në tablo-foto, në mungesë të inteligjencës krijuan dhe krijojnë pengesa edhe për çlirimin e Kosovës edhe për luftën në Kosovë 1997/1999.

Këta idiotë me patriotizmin socialkomunist të qenit: Edi Rama, Fatos Nano, këta që nuk votuan rezolutën në Kuvendin e Shqipërisë në Tiranë më 13 maj 2022 për gjenocidin e vërtetë të kryer ndaj popullatës civile në Serbernicë nga policia serbe, nga ushtria serbo-jugosllave, nga UDB-ja. agjentë, serbo- jugosllavë, këta janë tradhtarë të popullit shqiptar dhe shqiptarë të pistë.

Këta zogjtë prostitutë të komunizmit me nënat e tyre – kurvat e tyre komuniste, dhe tani kurvat e tyre janë edhe si deputetë, kanë të njëjtat veprime për shqiptarët e Kosovës dhe me kosovarët këta idiotë kanë përfituar shumë dhe, janë pasuruar në varfërinë e tyre që shumë prej tyre kanë përfituar shumë nga kosovarët.

Këta idiotë „shqiptar-ë,“ përfituan nga lufta e shqiptarëve të Kosovës 1997/1999 dhe u bënë multi-milionera, dhe nga shqiptarët e Kosovës që u besuan këtyre tradhtarëve. Prandaj, zgjidhja më e përshtatshme është ndarja e Shqipërisë në dy pjesë dhe ndarja e shqiptarëve në Gegë dhe Toskë.

NDARJA E SHQIPËRISË ËSHTË ZGJIDHJA MË E PËRSHTATSHME

Republika e Shqipërisë Veriore, përbëhet nga: Malsia e Madhe, Republika e Malit të Zi, Republika e Kosovës, Krahina e Sjenicës, Lugina e Prehshevës, Krahina e Toplicës.

Republika e Shqipërisë së Jugut, përbëhet nga: Shqiptarët e Maqedonisë, Epiri Shqiptar i Jugut, Çamëria, Korfuzi

KËTA JANË NË KËTË TABLO-FOTO

Fatkeqësia më e madhe e shqiptarëve është se shqiptarët kanë kafshët e tyre dykëmbëshe, që janë njerëzit më të pistë të popullit dhe që nuk kishin njohuri politike, por që braktisin të vërtetën e kohës së robërisë serbo-jugosllave dhe këto kafshë bënën të njëjtë edhe sot, 13 maj 2022, në Kuvendin e Shqipërisë, që nuk dëshmon dhunë, terror apo gjenocid, serbo-jugosllav, me rezolutën për Srebrenicën, as zhdukjen e familjes nacionaliste shqiptare në Kosovë dhe, atë që ndodhi me shqiptarët e Kosovës në Shqipëri, në shekullin e 20-të. Madje ka më shumë se këta që thonë se janë “shqiptarë”, shqiptarët që shfaqen si “patriotë” në realitet janë fanatikë kriminelë, ndaj Shqipëria duhet të ndahet dhe të luftojë kundër këtyre kafshëve me emrin “shqiptar” dhe ndarja e shqiptarëve në Gegë dhe Toskë.

Image

NDARJA E SHQIPËRISË ËSHTË ZGJIDHJA MË E PËRSHTATSHME

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ministrat e G7 paralajmërojnë Rusinë, kanë një thirrje për Kinën

Story i radhës

Shumica e Amerikanëve nuk duan rregullimin e Big Tech

Të fundit nga