I shpëtohet jeta deles që nuk ishte qethur për 5 vite

Një deleje i është hequr nga trupi më shumë se 34 kg lesh pasi qëndroi e paqethur për 5 vite.

Delja e quajtur Baarack nga ekipi i shpëtimit u gjend duke u endur nëpër rrugë në qytetin e Victorias, Australi. Leshi po i bllokonte shikim dhe po e rëndonte shumë duke ulur shanset e saj për të mbijetuar.

Personi që mori përsipër qethjen e deles u shpreh: Nuk mund ta besoja se brenda gjithë atij leshi të kishte një dele të gjallë. Brenda leshit u gjendën shkopinj, degë dhe insekte të panumërta.

Gjendja e kësaj dele ishte e rëndë dhe shanset për të jetuar ishin shumë të vogla. Tani Baarack ndihet më e lehtë dhe mund ta shohë botën më qartë

Image
Image
Image
Image

 

Ngjarja paraprake

Do të largohen bashkë në Gjermani? Ja çfarë planesh kanë për të ardhmen Meri dhe Saimiri

Ngjarja e ardhëshme

Topalli zbulon për herë të parë bisedat për çështjen e pronave: Nuk jam aspak krenare!

të fundit nga