Hiti i rradhës nga Florim Gacaferi

Nuk është projekti i tij i parë por i disatë me rradhë pasiqë ka vite që ka nisur karierën muzikore e cila po i ecën shumë mbarë. Florim Gacaferi – Limi këtë herë vjen me një projekt të cilin e ka titulluar “Du me dit”, një këngë e punuar me tekst dhe muzikë të Nurteel kurse video nga XL Films. Kjo këngë ritmike në këto ditë të nxehta vetëm se do të shtojë edhe më shumë ritmin në lokalet e jetës së natës derisa këngëtari paralajmëron edhe shumë projekte të tjera. Producent ekzekutiv i këtij projekti është Labinot Nuraj. Ju ftojmë të ndiqni në vazhdim këngën e re:

Story i mëparshëm

Letra drejtuar Eroll Salihut

Story i radhës

Rrëfimi ndryshe i Buffonit

Të fundit nga