Hiqet vendimi për kufizimin e eksportit të vajit nga luledielli

Qeveria në seancën e sotme miratoi vendim që të ndërpritet vlefshmëria e vendimit për kufizimin e eksportit të vajit nga luledielli, informoi pres shërbimi i Qeverisë.

Vendimi u miratua në bazë të gjendjes së konstatuar se prodhimi aktual i vajit nga luledielli rregullisht e furnizon tregun vendor për nevojat për konsumim të gjerë, respektivisht për shërbimin e qytetarëve, se sasitë ekzistuese pozitivisht ndikojë në gjendjen stabile me këtë prodhim themelor ushqimor, si dhe se nuk ka nevojë që të krijohen teprica, respektivsht rezerva të vajit nga luledielli.

Story i mëparshëm

Në Hagë apo ku është njeriu që dha urdhër të vritet komandant Drinit?

Story i radhës

Shosholli: Herët shkoi në amshim nokaut – bomberi i Prishtinës

Të fundit nga