Hapet “Bllagoja Toska” në Tetovë, Faleminderit TAV Maqedoni

Mos të kishte qenë TAV Maqedoni bulevardi “Bllagoja Toska” nuk do niste të rregullohej. Sot zyrartisht ka nisur edhe faza e dytë e këtij bulevardi me mjete të TAV Maqedoni. As ish kryetarja, e as kryetari aktual nuk kanë kredibilitetin për të paraqitur si investime të komunës për të paraqitur para qytetarëve si të arritura të komunës së Tetovës.
Edhe pse pritje e gjatë për hapjen e këtij Bulbeardi, qytetarët duhet të falenderojnë TAV Maqedoni për një investim kapital në Tetovë me ndihmën e qeverisë aktuale.

Ndryshe komuna e Tetovës në krye me Bilall Kasamin kanë të drejtën e tyre ekskluzive me bë fotografi dhe me falenderu qeverinë dhe TAV Maqedoni.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Rama nuk përjashton mundësinë që Presidenti të jetë edhe politik: Nuk kemi vënë asnjë kushtëzim, nëse opozita ka…

Story i radhës

Kovaçevski-Stoltenberg: Maqedonia e Veriut do ta përshpejtojë procedurën për miratimin e anëtarësimit të Finlandës dhe Suedisë në NATO

Të fundit nga