Guri magjik që zgjedh, do të zbulojë fatin e shpirtit tënd

Kemi zgjedhur 6 gurë magjikë që lëshojnë energji të ndryshme kozmike. Çdo gur besohet se bashkëvepron me atmosferën tonë, shëron ose na ndihmon të përshtatemi në rrethana të caktuara. Shikoni këto gurë, zgjidhni atë që ju pëlqen më së shumti dhe zbuloni se çfarë dëshiron shpirti juaj!

Rubini

Nëse zgjidhni Rubinin, me siguri keni nevojë për pasion në jetën tuaj. A mendoni se ka diçka ose është dikush që po harxhon energji? Rubini mund t’ju ndihmojë të rifitoni sigurinë dhe të ndjeheni përsëri të fortë! Rubini është një gur i madh që mund t’ju mbrojë nga njerëzit e këqij dhe të rrisë nivelin e energjisë tuaj. Eshtë gjithashtu një gur që mund t’ju ndihmojë të përmirësoni jetën tuaj intime!

Bruzi

Nëse keni zgjedhur bruzin, ju ndoshta keni qenë të përmbytur me situata stresuese. Bruzi është një gur i shkëlqyer shërues që mund të forcojë dhe rivendosë atmosferën tuaj. Eshtë përdorur nga shëruesit në shumë fise indigjene për të përmirësuar aftësitë e tyre shëruese.

Obsidiani

Nëse zgjidhni këtë gur, ju ndoshta duhet të rrënjosni energjinë tuaj tani. Ju duhet të meditoni dhe të gjeni një mënyrë për të përmirësuar jetën tuaj.

Agata

Nëse zgjidhni Agatë, me siguri do të duhet të punoni në marrëdhëniet tuaja me natyrën dhe me veten tuaj. Tani për tani, ju keni nevojë për shpresë në jetën tuaj. Mund të keni shumë pyetje, por duhet të mbani mend që jeni një person i mrekullueshëm! Agata është një gur i njohur për aftësinë për t’i ndihmuar njerëzit të komunikojnë me veten e tyre më të lartë. A ju është zhdukur besimi? Ju mund ta rivendosni atë nëse përdorni Agatën.

Guri i Hënës

Guri i hënës vepron si një urë magjike midis nesh dhe emocioneve tona. Ndihmon në luftimin e pagjumësisë dhe depërtimin e thellë në zemrat tona dhe rrit vetëvlerësimin dhe besimin.

Ametisti

Ne jetojmë në një botë ku stimuj të ndryshëm dhe shqetësues dëmtojnë ndjenjat dhe aftësitë tona magjike. Ametisti na ndihmon të jemi të sigurt dhe të realizojmë atë që është me të vërtetë e rëndësishme për ne. Ndihmon gjithashtu ta bëjmë imagjinatën tonë edhe më kreative.

Ngjarja paraprake

Moti i keq dëmton çatinë e një pallati në Lezhë, ja pamjet

Ngjarja e ardhëshme

Zv.ministri në detyrë me traktor i pastron vetë rrugët e zëna nga bora

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian