Grubi: Shfuqizojmë të gjitha masat e mbetura anti-Covid

Zëvendëskryeministri i parë Grubi nëpërmjet një statusi në facebook ka njoftuar për shfuqizimin e gjitha masave të mbetura anti-Covid me përjashtim të disave.

Lexoni statusin e plotë:

Mbi konstatimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për gjendjen stabile epidemiologjike, në seancën e sotme të Qeverisë vendosëm të shfuqizojmë të gjitha masat e mbetura anti – Covid me përjashtim vetëm të masës për :

mbajtje të obligueshme të maskave mbrojtëse në shtëpitë e shëndetit, barnatore, transport publik dhe qendrat e përkujdesit ndaj personave të moshuar dhe me nevoja të veçanta.

Qeveria rekomandon zbatimin e masave kryesore të preventivës personale kundër virusit Covid 19.

Story i mëparshëm

Grubi: Shfuqizojmë të gjitha masat e mbetura anti-Covid

Story i radhës

Ministri Bekim Sali i shfuqizon të gjitha masat anti – Covid

Të fundit nga