Grubi: Qeveria miratoi projektligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka informuar se sonte Qeveria ka miratuar projektligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit.

Grubi gjithashtu ka informuar se po në këtë seancë të Qeverisë është vendosur që Maqedonia e Veriut t’i bashkohet programit të BE-së “Fiscalis” për të përmirësuar sistemin tatimor.

Story i mëparshëm

Jovanoviq: Rritja e pagës minimale rrit produktivitetin e punëtorëve dhe firmave

Story i radhës

Italia ndëshkon personat mbi 50-vjeç që nuk janë vaksinuar kundër COVID-19

Të fundit nga