GRUBI: Demokracia dhe sundimi i ligjit në SHBA do të mbizotërojë

E gjithë bota mbështetet për udhëheqje në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ne të gjithë besojmë në forcën e institucioneve si dhe në vullnetin e pathyeshëm të popullit amerikan në mbrojtje dhe respekt të demokracisë së vërtetë dhe votës së lirë.

Ne mësuam në mënyrën më të vështirë që të mos pengohet vullneti i njerëzve dhe tranzicioni paqësor i pushtetit, thelbësore për çdo demokraci dhe për të gjithë liderët.

Zemra ime ime dhe lutjet e mia janë me miqtë dhe kolegët e mi amerikan.

Ngjarja paraprake

8 Vajra Esencialë Kundër Dhimbjeve të Kokës

Ngjarja e ardhëshme

Konfirmohet: Joe Biden presidenti i ri i SHBA-së

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian