Gruaja e krishterë që agjëron në Delvinë: Ndjej plotësim shpirtëror

Rreth 80% e banorëve të Delvinës i përkasin besimtarë myslimanë. Në këtë muaj të Ramazanit pjesa me e madhe agjërojnë.

Elsa një besimtare ortodokse e motivuar nga vajza e saj agjëron përgjatë gjithë muaji të Ramazanit.

“Vajza ime ju fut kësaj rruge mua më pëlqeu sepse nga kjo merret anët pozitive të jetës futej në një rrugë të drejtë për shumë gjëra. Për të mos e lënë vetëm se më dukej sikur vuante dhe mendova të vuaja dhe unë bashkë me të. Vitin e parë e kisha pak të vështirë më pas e ndjeja sikur më mbushte nga brenda dhe shumë dëshira më janë plotësuar.”

Myftiu i Delvinës, Bledar Ali thotë se si Elsa ka me dhjetëra gra ortodokse që agjërojnë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Në Gjilan shpërndahen pako ushqimore për famlijet me asistencë sociale

Story i radhës

Këshilltari i Zelensky:Transferimi i armëve nga vendet evropiane në Ukrainë po merr “shumë kohë”

Të fundit nga