Gjykata e Apelit merr në shqyrtim ankimin e Enkelejd Alibeajt, ja kush do të jetë relatori

Gjykata e Apelit të Tiranës ka marrë në shqyrtim ankimin e Enkelejd Alibeajt, i cili ankimoi mosregjistrimin e Kuvendit të 18 dhjetorit bashke me 17 korrikun. Burime për Panorama.al bëjnë të ditur se trupa gjyqësore përbehet nga Genti Shala, Edlira Petri dhe Elona Toro.

Njoftimi 

Duke marrë parasysh interesimin e shtuar të mediave, shtypit të shkruar dhe atij on line, si edhe në përgjithësi opinionit publik, informojmë sa vijon:

Në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë u shqyrtua kërkesa me Nr. 214 Akti, datë 13.12.2021, me kërkuese: Partia Demokratike e Shqipërisë, përfaqësuar nga Sekretari i Përgjithshëm z. Gazment Bardhi; me objekt: Pasqyrimin e ndryshimeve të Statutit të Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe të organeve të reja të zgjedhura në Kuvendin Kombëtar të datës 17.7.2021, e gjykuar nga gjyqtare znj. Blerina Muça, për të cilën kjo gjykatë ka dhënë vendimin nr. 2, datë 18.03.2022 dhe ka vendosur: “1. Pranimin e kerkeses se pales kerkuese Partia Domokratike e Shqiperise. 2. Depozitimin e satutit dhe vendimeve te dala nga Kuvendi Kombetar i Partise Demokartike te Shqiperise e dates 17.07.2021. 3. Kunder ketij vendimi mund te behet ankim sipas ligjit.”

Kundër këtij vendimi ka paraqitur ankim vetë pala kërkuese Partia Demokratike e Shqipërisë.

Sot në datën 12.04.2022, është  dërguar nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, pranë  Gjykatës së Apelit Tiranë ankimi i mësipërm.

Shorti për caktimin  e relatorit të cështjës, do të hidhet po sot, në datën 12.04.2022, ora 14:30.

Publiku do të informohet në vijim për të gjitha aspektet procedurale.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kurti: Serbia të distancohet nga Kremlini

Story i radhës

Letër Tito Petkovskit që thotë: “Shqiptarët mos të kenë të drejta më shumë se komunitetet tjera në Maqedoni”

Të fundit nga