​Gjobiten 4 investitorë të ndërtimeve të larta në Malishevë

Gjatë inspektimit të ndërtimeve të larta në qytetin e Malishevës, inspektorati komunal, sot i ka dënuar katër investitorë të këtyre ndërtimeve, për mosrespektim të plotë të ligjit ndërtimit, përkatësisht, për poseduesit e lejeve të ndërtimit. 

Inspektorati komunal në Malishevë, të prirë nga drejtoresha e kësaj drejtorie, Besartë Kryeziu-Ramaj, sot e ka zhvilluar një aksion për inspektimin e këtyre ndërtimeve në qytet.

Ndërsa sipas drejtoreshës, inspektimi do të jetë i vazhdueshëm, edhe për ndërtimet tjera. 

“Inspektimi do të jetë i vazhdueshëm për të gjitha ndërtimet që bëhen dhe në asnjë mënyrë nuk do të lejohet mos respektimi i ligjit të ndërtimit”, ka thënë drejtoresha Kryeziu-Ramaj.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ministria së Drejtësisë dhe Drejtoria e Librave Amë arrijnë marrëveshje, protesta shtyhet

Story i radhës

Kosova aplikon për anëtarësim në Këshillin e Evropës, Vuçiç vihet në lëvizje

Të fundit nga