Gjithçka që duhet të dini për lidhjen e rrallë Jupiter-Neptun që ndodh në prill

Një nga treguesit përcaktues në astrologjinë e vitit 2022 është prania e Jupiterit te Peshqit – një tranzit emocionues që ndodh vetëm çdo 12 vjet dhe mund të sjellë rritje shpirtërore, zgjerim krijues dhe një ndjenjë më të madhe ndërlidhjeje.

Më 12 prill, gjatë udhëtimit të fuqishëm njëvjeçar të Jupiterit përmes shenjës së Peshkut, ai do të krijojë një lidhje jashtëzakonisht të rrallë dhe të veçantë me planetin ëndërrimtar Neptun, i njohur gjithashtu si lidhja Jupiter-Neptun te Peshqit.

Ky bashkim shpirtëror kozmik ka potencialin për të sjellë bekime për të gjitha shenjat e zodiakut, kështu që ju do të dëshironi të dini se çfarë të prisni nga magjia e tij një herë në jetë.

Në astrologji, Jupiteri i gëzuar është planeti i fatit, filozofisë dhe zgjerimit. Energjia e tij e orientuar drejt rritjes na ndihmon të zgjerojmë mendjen, të shfaqim bollëk dhe shpesh sjell edhe fat të mirë. Neptuni, nga ana tjetër, është planeti i ëndrrave dhe iluzioneve.

Energjia mistike është e lidhur me intuitën, spiritualitetin dhe simbolizmin – dhe atmosfera e tij e mjegullt ndonjëherë mund ta bëjë të vështirë për t’i parë gjërat qartë. Kur këta dy planetë formojnë një aspekt lidhës, na e bën më të lehtë të përqafojmë plotësisht veten dhe të përmirësojmë instinktet tona krijuese. Është e shkëlqyeshme për të thelluar çdo praktikë mistike, për të shprehur emocionet përmes artit dhe për të shfrytëzuar intuitën tonë.

Jupiteri dhe Neptuni bashkohen në zodiak afërsisht çdo 13 vjet, duke e bërë këtë një shtrirje relativisht të pazakontë. Megjithatë, është shumë më e rrallë që këta trupa qiellorë të takohen në shenjën ëndërrimtare të Peshqve – kjo nuk ka ndodhur që nga viti 1856 dhe nuk do të ndodhë më deri në vitin 2188 – duke e bërë lidhjen Jupiter-Neptun 2022 një ngjarje që ndodh një herë në jetë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Allegri: Nesër stadiumi do të jetë plot dhe Sampdoria do të jetë agresive

Story i radhës

Të armatosur “gjer në dhëmbë”, luftëtarët afrikanë bëjnë deklaratën: Gati t’i bashkohemi vëllezërve rusë në Ukrainë!

Të fundit nga