Gjërat që një grua nuk duhet t’i bëjë kurrë për të kënaqur një burrë!

7 qëndrime që një grua duhet të shmangë t’i bëjë, për të tërhequr një burrë:

Të flini me të kur nuk jeni në humor

Një grua nuk duhet të flejë kurrë me një burrë që në takimin e parë, por ky nuk është një parametër. Një grua duhet të bëjë atë që dëshiron, sa herë që dëshiron. Sidoqoftë, mos hiqni dorë nga presioni për të bërë diçka që nuk dëshironi ta bëni. Shko në shtrat me një burrë kur jeni gati dhe jo kur ai dëshiron.

Mos e zhvlerësoni veten

Kurrë nuk duhet të pretendosh se je budalla për të kënaqur një mashkull. Disa gra besojnë se një mashkull është më shumë i interesuar për partnerët që kanë një qëndrim më të ulët, siç mund të jenë ato që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi, duke u kujdesur për drekën sesa të shkojnë në punë. Nëse partneri juaj nuk i ka qejf gratë e pavarura, largohuni. Një mashkull i tillë nuk është i përshtatshëm për ju.

Të mendoni se pëlqeni të njëjtat gjëra

Ky është një nga gabimet më të zakonshme të bëra nga gratë. Mos pretendoni se e doni futbollin, filmat aksion ose të njëjtën muzikë si ai vetëm për t’i kënaqur.

Mos pretendoni të jeni ata që nuk jeni

Ne të gjithë jemi të ndryshëm, kemi interesa të ndryshme dhe pranimi i këtyre dallimeve është pjesë e çdo marrëdhënieje. Pra, sqaroni cilat janë të metat, cilësitë dhe planet tuaja për të ardhmen. Mos pretendoni të jeni vajza perfekte, jini vetvetja, pasi ndoshta kjo është ajo që ai kërkon.

Mos hiqni dorë nga ëndrrat tuaja për shkak të tij

Ky rregull vlen për gratë që tashmë janë të fejuara. Mos bëni asnjë marrëzi, për shembull, të braktisni punën ose të studioni vetëm për të qenë me një burrë. Nëse nuk respekton ëndrrat tuaja, as ai nuk ju respekton juve.

Mos e ndryshoni pamjen tuaj

Mos ndryshoni ngjyrën e flokëve, mos vishni fustan ose këpucë të larta vetëm për t’i bërë përshtypje një burrë. Një burrë duhet të mendojë se je e bukur ashtu si je. Mos filloni të ndryshoni pamjen tuaj vetëm për të përmbushur standardet e bukurisë që ai pëlqen.

Mos i braktisni miqtë tuaj

Ti kërkosh një gruaje të largohet nga miqtë e saj është një nga sjelljet e para që një burrë i dhunshëm ka në një lidhje. Mos i harroni miqtë tuaj vetëm sepse doni të kaloni më shumë kohë me njeriun që pëlqeni. Pasionet mund të mbarojnë, por dashuria nuk vdes kurrë.

Ngjarja paraprake

Vazhdojnë përplasjet mes pushtetit dhe opozitës mbi Ligjin për mbrojtjen e popullsisë

Ngjarja e ardhëshme

Erduan Nallbani - lojtar i dëshmuar në Gjeneratën e Republikës 

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian