Gjëja e pare që shihni tregon shumë se çfarë mendoni për dashurinë dhe lidhjet në përgjithësi

Studiuesit mendojnë se mënyra se si ne shohim atë që është përreth nesh mund të na tregojë diçka për personalitetet tona.

Në këtë provë të veçantë, ju do të shihni se si i trajtoni saktësisht punët e dashurisë përmes vetvetes tuaj. Kush e di, mbase do të zbuloni diçka që nuk e dinit për veten tuaj!

Nëse shihni një çift duke kërcyer dhe pemë:Kjo do të thotë që mundoheni të shihni diçka pozitive në të gjitha situatat.

Nëse shihni një fytyrë me mustaqe: Ju nuk dëshironi të forconi gjërat apo t’i bëni ato me patjetër. Dëshironi më shumë t’ja lini çdo gjë kohës.

Ngjarja paraprake

VOA: Irani në zgjedhje për presidentin e ri të vendit

Ngjarja e ardhëshme

GRUBI: Qeveria ndan mjete edhe për komunat që udhëhiqen nga opozita

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian