Gentian Medja emërohet gjyqtar në Gjykatën e Lartë, institucioni plotësohet me 11 nga 19 anëtarë

Gentian Medja është emëruar gjyqtar në Gjykatën e Lartë nga presidenti i Republikës, Ilir Meta.

Plotësimi i këtij vendi vakant është shpallur për aplikim që prej datës 26 shkurt 2020, me vendimin nr.83 të Këshillit të Lartë Gjyqësor (KLGJ). Pra kjo procedurë e rritjes në detyrë ka zgjatur plotësisht 2 (dy) vjet.

Me këtë emërim të ri, nga sot Gjykata e Lartë, bëhet me 11 gjyqtarë, nga 19 që kjo gjykatë duhet të ketë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ahmeti uron 8 marsin: Mirënjohje përjetë ndaj rolit të jashtëzakonshëm

Story i radhës

Marrëveshja e Budapestit e lidhur në vitin 1994 midis Ukrainës, Kazakistanit, Bjellorusisë, Rusisë, SHBA-së dhe Britanisë së Madhe mbi armët bërthamore

Të fundit nga