Fshatrat e qytetet e Kosovës që nesër mbesin pa rrymë për 7-8 orë

Për shkak të punimeve në projekte investuese nesër rryma do të ndalet vetëm në rajonet e Prishtinës dhe Pejës.

Ky është orari i paraparë nga KEDS:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 16-10-2020

Fsh. Bardhi I madh një pjes

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J35 Veterniku II (kodi: 19000035) prej orës  11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Punimi kokave kabllovike dhe shkarkimi i daljes 10kV J34.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J15 Viva Fresh (kodi: 19000028) prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Viva Fresh, Hotel Gorenje, Al Petroll, Koral, Fusha Sheki, Skender Mramori, Proten, Ondeks Mont.

Arsyeja: Punimi kokave kabllovike dhe shkarkimi i daljes 10kV J34.

4.

Në NS 35/10kV Fushë -Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bajqinë  (kodi: 15018018064) prej orës  09:00 – 16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave.

5.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00

Vendet: Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Rajoni i Pejës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 16-10-2020

1.

Në TS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mojstiri (kodi:54000001) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10 kV Mojstir – Shushicë.

Ngjarja paraprake

Cili do të ishte rezultati më i mirë i zgjedhjeve amerikane për Britaninë?

Ngjarja e ardhëshme

Reshat Ibraimi - sakrifikoi veten në Gjeneratën e Republikës!

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian