Fshatrat dhe qytetet që nesër nuk do të kenë rrymë ndërmjet 8 deri në 12 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike të Kosovës, KEDS, njofton se për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për sigurinë e sistemit edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në lokalitete të ndryshme të vendit.

Të premten do të ketë ndërprerje që do të zgjasë deri në 12 orë. Ndërsa, koha më e shkurtër e ndërprerjes do të jetë 15 minuta.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e Rr. Skenderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Xhamija Kulla  (kodi: 15018018066) prej orës  09:00 – 16:00

Vendet:Një pjesë e e furnizimit me TS Kulla Xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

3.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës  09:00 – 16:00

Vendet:Një pjesë e furnizimit me TS Te Sadiku

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.32 SH.K.SH (kodi: 12000023) prej orës    09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarsa TM

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (kodi: 12000023101) prej orës    09:00  deri në ora 21:00

Vendet: Qyteza Pejton 1

Arsyeja: Ndrrimi i ormanit TU

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV MAP Burgu i Sigurisë së Lartë (Kodi 14015003):  nga ora 09:00-12:00 dhe prej orës  13:00-16:00

Vendet: MAP Burgu i Sigurisë së Lartë

Arsyeja: Pastrimi te linjes 10kV nga vegjetacioni.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (Kodi: 54000006)  prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim  mbi Rakosh per Cerkolez.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi 41000013):  nga ora 09:00-12:00 dhe prej orës  13:00-16:00

Vendet: Babushi I Muhaxherëve,Gadime e Ulët,Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja: Pastrimi te linjes 10kV nga vegjetacioni

Rajoni i Gjakovës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Ng NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova III (Kodi 81000116) nga ora 09:00- 09:15 dhe nga ora 15:45-16:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Dislokimi i TS sipas Zgjidhjes Teknike

2.

Ng NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Enver Ahmeti (Kodi 81000116371) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Enver Ahmeti

Arsyeja: Dislokimi i TS sipas Zgjidhjes Teknike

3.

Ng TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kijeva (Kodi 82082007) nga ora 10:00 deri në ora17:00

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Demontimi dhe monimi I shtylles 12/1600,vendosja e konzolles,shytrirja e përquesit deri te TS-I me të gjitha paisjet përcjellëse.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Pastrim I traseve nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001)  prej orës 09:30 deri në ora 10:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Vendosja e një suste ndihmse në TS për ndalimin e rrjedhes së vajit – TS “Pompa H.Mazreku.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea..

Arsyeja: Nderimi I Izolatoreve 10 kV.

Ngjarja paraprake

Zeneli shpërthen në lot

Ngjarja e ardhëshme

Kadilli: Basha ka pasur presion të madh për të djegur mandatet

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian