Fshatrat dhe qytetet e Kosovës që nesër nuk do të kenë rrymë deri në 12 orë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në lokalitete të ndryshme të vendit dhe në orare të ndryshme.

Ky është orari për nesër sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime sipas projekteve investve

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5   nga dalja 10 kV j9 Llukar do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30

Vendet: TS: TSB Llukar.

Arsyeja: Punime  në projektin PLC.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës  09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Pëerforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fshatrat 2  (kodi: 14000010) prej orës  09:00 – 17:00

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

4.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 2  do të ndërprehet:

10/04 KV Kombinati (kodi: 14000002013) prej orës 09:00 – 12:00
Vendet:TS Kombinati.

10/04 KV Spitali (kodi: 14000002012) prej orës 09:00 – 12:00
Vendet: TS Spitali.

Arsyeja: Energjiimi i daljeve të reja – Projekti Lot 3 -Kombinati.

5.

TS 110/10kV Prishtina 6  do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Përparimi (kodi: 19100002) prej orës  09:00 – 21:00

Vendet: Bulevardi Bill Kllinton, rr.Tirana dhe rr. Robert Doll.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe kthinave në TS Banesat e Tjerrëtores.

6.

TS 110/35/10kV Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 19 Simetronix (Kodi: 10000012) nga ora 09:00  deri 18:00

Vendet: Simetronix, pjesë e Zonës Industriale në rrugën Nëna Terezë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave në TS Pompa Trikom.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vasileva kod 16100006 nga ora 10:00 deri në 14:00.

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit tërheqja e përçuesve në Poklek.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ledinat (Kodi: 53000001)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00.

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin e Baballoqit.

2.

NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës  09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoq a e Qytetit  kod (30035005) nga ora  09:00-12:00  dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Zhur,Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; Afariste:Resturant “Kështjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëlazërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i fshatrave (kodi: 40000002) prej orës  09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Rajoni i Mitrovicës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 110/10 kV Mitrovica II  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fidanishtja (Kodi: 70000003) prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TS Stacioni i Autobusëve.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrimi I linjës nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 12-10-2020

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës   09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ngjarja paraprake

Live 20.45: Kosova-Sllovenia, Dardanët kërkojnë fitoren e parë! Paçarada dhe Zhegrova titullarë

Ngjarja e ardhëshme

Anglia më e mirë se Belgjika, Kroacia se Suedia 

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian