Frashër Demaj, “akademik e deputet”, tradhëtoi popullin e vet

Haram qumështi e buka e nënës shqiptare për tradhëtinë që i bëre historisë  së vërtetë të shqiptarëve  duke e falsifikuar e shtrembëruar, dhe duke e favorizuar historinë gënjeshtare të Serbisë dhe të serbëve barbarë.

Faji është mjeran dhe askush nuk e pranon, por ty u kape me presh në dorë.

O Frashër “akademiku”, a ke dëgjuar e lexuar për Teutën- Mbretëreshën Ilire, a ke dëgjuar e lexuar për Shote Galicën-Shqiponjën e Maleve, a ke dëgjuar e lexuar për Gonxhe Bojaxhiun-Nënë Terezën-Nënën Bëmirëse të tërë Botës?!

Shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan, me civilizim autokton, që mbështetet në faktet e vërteta historike dhe në  gërmimet arkeologjike  në trojet shqiptare ku gjenden vetëm relikte Dardane-Ilire.

Serbët janë popull pa identitet dhe pa asfarë civilizimi, sepse jeta e tyre është vetëm lufta, vrasjet, masakrat  okupimi dhe mashtrimi.

Akademia e Shkencave  dhe Arteve e Kosovës, Parlamenti i Kosovës, Universiteti i Kosovës, innstitucionet e Kosovës ku ka qasje  Frashër Demaj “akademiku” dhe LDK-ja, duhet të distancohen publikisht nga ky punonjës shkencor maskara, sepse i ndotën këto institucione kosovare.

Ty qenke  hibrid  prej “shkencëtari”  dhe vendin e ke  ne Serbi, sepse për  një grusht parashë  e shite   karakterin dhe moralin e tën,  dhe i njollose rëndë  familjen,  farefisin dhe shokët e miqtë shqiptarë.

Na thuaj o Frashër “akademiku”, si të iku  truri e u bëre ta tradhëtosh kombin shqiptar, “se gratë shqiptare qenkan më të paarsimuara dhe konsideroheshkan si bagëtitë, e gratë serbe na qenkan më të shquarat nga  të gjitha kombet e botës”, sa shpejt ta mësuan kriminelët  Aleksandër Vuçiqi dhe Ivica Daçiqi këtë përallë vrastare për nënat e motrat shqiptare?!

O Frashër “akademiku”, je gabim natën e ditën, se serbët as nuk kanë patur, as nuk kanë dhe as nuk do të kenë kurrë gra më të zonja, më fisnike e më të ditura se gratë shqiptare.

Gratë shqiptare i kanë  edukuar tradita shqiptare, toka shqiptare, malet dhe  ajri i pastër shqiptar, atje ku jetojnë Shqipet Kreshnike.

O Frashër “akademiku”, a ke dëgjuar e lexuar edhe për arritjet e mrekullueshme të femrave  të sotme puro shqiptare në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, në diasporë, por që edhe në shumë vende të botës janë  të nderuara dhe të prosperuara.

O Frashër  “akademiku”  me këtë veprim  antikombëtar shqiptar i ke vënë vetes një shkembe në kokë, i ke vënë vetes tradhëtinë dhe ligësinë që nuk mund ta pastrosh tërë jetën, por edhe pasi të shkosh në jetën e përtejme.

O Frashër  “akademiku” me këtë veprim që e bëre nuk mund ta quash veten shqiptar, sepse më shumë të  ka hije të jeshë në kopenë  Car Dushan apo Car Llazar.

O Frashër  “akademiku”  me këtë veprim dëshmove  se,  je vetëm një  krijesë surogati dhe se nuk ka të ngjarë të keshë gjak shqiptari.

O Frashër  “akademiku”  me këtë veprimin  dëshmove  se,  je  pseudo shkencëtar ose palaço shkencëtar dhe jo shkencëtar i ndershëm shqiptar.

Më datë  4 tetor 2020 në WEB faqen e “Bota Sot” në rubrikën lajme  në aktuale, patëm rastin të lexojmë edhe infomatën e dytë me tutill “Skandaloze: “Ja si paraqitet  gruaja shqiptare  në librat që i hartoi edhe historiani i LDK-së, shkruar nga analisti Shkëlzen Gashi.

Analisti Gashi shkruan se përfaqësimi i Kosovës në “Projektin e Historisë së Pëbashkët”  për hartimin e teksteve mësimore  alternative , të publikuara nga CDRSEE e Selanikut , me mbështetje financiare nga BE-ja , Kosova  është përfaqësuar pa dinjitet.

Në këto libra shkruan se, “Gratë shqiptare  janë të paarsimuara, nuk flasin asnjë gjuhë tjetër dhe konsiderohen si bagëtia e tyre.

Dhe se gruaja serbe ua kalon të gjitha grave më të shquara të të gjitha kombeve në botë”.

Analisti Shkëlzen Gashi me këtë shkrim e ka kritikuar  Frashër Demaj, historianin dhe deputetin e LDK-së , i cili është përfaqësues i Kosovës  në këtë projekt, ku  Kosova është përfaqësuar pa dinjitet.

O Frashër “akademiku” se paske kuptuar akoma se shqiptarët janë kombi më fisnik dhe mikpritës në botë, e se shtylla kurizore e kësaj fisnikërie dhe e mikpritjes është nëna dhe motra jonë shqiptare, dhe këtë e din secili që ka patur kontakt me shqiptarët ?!

O Frashër “akademiku” pse si mshove asaj koke boshe që paske,  mbase do të kujtohej  Teuta- Mbretëresha Ilire, apo Shote Galica-Shqiponja e Maleve, apo Gonxhe Bojaxhiu-Nënë Tereza- Nëna Bëmirëse e Botës ?

O Frashër “akademiku”, si u bëjka që tërë bota e din, por vetëm ty  nuk e dijke,  se serbët janë fis barbar të ardhur nga Kaukazi, që me ardhjen e tyre na Ballkan në shekullin e 6-të, sollën vetëm konflikte, mëri e luftëra të përgjakshme.

O Frashër “akademiku” si u bëjka që tërë bota e din, por vetëm ty nuk  e dijke, se shqiptarët nuk kanë okupuar asnjë pëllëmbë tokë të huaj, e lere më të kenë  luftuar ndonjë popull fqinj.

O Frashër “akademiku”, si u bëjka që tërë bota e din, por vetëm ty nuk e dijke, se serbët me shekuj i kanë vrarë, masakruar e dëbuar  shqiptarët për ti  okupuar tokat shqiptare dhe për tu zgjeruar Serbia.

O Frashër “akademiku”, çfarë karakteri e morali paske, kur i paske dhënë të drejtë vetes ta përbaltish tërë historinë heroike të popullit shqiptar kundër të gjithë armiqve, e veçmas kundër serbëve gjakpirës.

O Frashër “akademiku” me këtë veprim ti u bëre armiku dhe tradhëtari më i madh dhe më i keq ndaj popullit shqiptar, duke i vrarë për së dyti me idiotizmin tënd qindra mijëra shqiptarë që ishin viktimë e kriminelëve dhe vrasësve serbë.

Nënat tona shqiptare dhe motrat tona shqiptare kanë dëshmuar në shekuj, se janë shtylla kurizore e familjes shqiptare, që i kanë edukuar brezat  me fisnikëri, bujari e trimëri, dhunti që nënave shqiptare ua ka dhënë qielli arbëror shqiptar.

Nënat tona shqiptare dhe motrat tona shqiptare kanë dëshmuar në shekuj, se janë fisnike, besnike dhe ruajtëse  të dinjitetit dhe  pragut të  shtëpisë, duke luftuar krah për krah me burrat.

O Frashër “akademiku” na e thuaj një shembull të ngjashëm të femrave serbe, pasi po mendojke  se i  njhke aqë mirë,  dhe se na qenkan më të zojat e më të diturat e botës ?!

O Frashër “akademiku”, sa për informin ta dijsh,  se mbretëreshat serbe të Car Dushanit, apo Car Llazarit dhe të carëve tjerë, gjatë kohës së okupimit Osman, kanë gjetur mënyrën që në terrin e natës të futen në tendën  e Sulltanëve për kurvëri, sepse siç kanë deklaruar mbretëreshat serbe, carët e tyre kanë kundërmuar erë alkooli, hudhre  e djerse, ndërsa sulltanët kanë qenë të pastër dhe me erë jasemini.

O Frashër “akademiku” me siguri Serbia dhe serbët do ta ngrenë shtatoren tënde  në   mes të Beogradit, sepse me tradhëtinë që ua bëre shqiptarëve, për Serbinë dhe serbët e bëre më të mirën, bëre  aqë shumë sa që ata vetë nuk mund të bënin.

Por mos harro, o Frashër  “akademiku”, se herëdokurdo do ta marrësh dënimin nga mallkimin e shqiptarëve të rritur në tokën e larë me gjakun e shqiptarëve, do ta marrësh dënimin edhe nga Zoti, sepse Zoti i Madhërishëm e mallkon më së shumti tradhëtinë.

O Frashër “akademiku” haram të qoftë qumështi dhe buka e nënës shqiptare.

Ngjarja paraprake

RTX A6000 dhe A40 janë dy herë më të fuqishme se RTX 3090

Ngjarja e ardhëshme

Torino refuzoi ofertën e ekipit “big” të Premier për Andrea Belottin!

të fundit nga

Heshtja e gjallë

Herë rrija ulur këmbëkryq, herë ngrihesha në këmbët që më dridheshin nga

AlbanianEnglishMacedonian