Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim është lokomotiva që nuk pushon

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim është lokomotiva që nuk pushon dhe shpresa e Europës së re. Jo vetëm në historinë moderne shqiptare, por dhe gjetiu, rinia dhe lëvizjet e të rinjve kanë qenë gjithnjë bazamenti i zhvillimit të demokracisë, mirëqenies dhe shtet-bërjes.

FRBDI dhe çdo organizim tjetër rinor është vlerë e pakontestueshme në shoqërinë tonë, të rrënjosura me idetë për zhvillim, emancipim dhe shtetndërtim bazuar në energjinë e pashtershme të frymës së re dhe parimeve europiane e sociohistorike.

Të jesh i ri do të thotë të jesh i përgjegjshëm dhe të jeshë pjesë e vendimarrjes politike. Unë inkurajoi që sa më shumë të rinjë të jenë aktiv në jetën politike dhe publike, ku zëri jonë të ndëgjohet edhe atje ku hiqen si të shurdhër. Bashkë jemi më të fortë!

Ngjarja paraprake

Vëllaznimi fiton me përmbysje, futet në garë për plejof

Ngjarja e ardhëshme

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim, lokomotiva që nuk pushon

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian