Fjalët që Dojna i shprehu gjyshes, do të dëshironim t’ia dedikonim gjysheve tona!

Moderatorja Dojna Mema ka arritur ta bëjë tashmë VIP gjyshen e saj, me të cilën është tepër e lidhur.

Ajo tashmë ka një llogari personale në Instagram me emrin “Gjyshja e Dojnës”, siç njihet nga të gjithë dhe duket se mbesa i ka ngjarë shumë!

Shkathtësia dhe elokuenca në të folur, sinqeriteti dhe humori janë tiparet që karakterizojnë gjyshe e mbesë, ndaj ato janë kthyer në dyshen më të dashur të ekranit.

Dojna është krenare për gjyshen e saj, ndërsa ka gjetur rastin t’i shprehë asaj në Instagram fjalët më të bukura.

Këto fjalë me siguri do të donit t’ia dedikonit edhe ju gjysheve tuaja të ëmbla, që dhurojnë dashurinë më të madhe në botë!

Ngjarja paraprake

Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

Ngjarja e ardhëshme

Interi ka tri opsione për ta shkëmbyer Eriksenin

të fundit nga