Fillo dhe jetoje potencialin tënd nga ky çast!

Mentaliteti juaj përcakton se sa i suksesshëm do të bëheni në çdo aspekt të jetës suaj.

Nëse doni të bëheni një atlet profesionist ose një sipërmarrës milioner, por nuk mendoni se mund të ndodhë, ndoshta nuk do të ndodhë. Mënyra e gabuar e të menduarit mund të krijojë besime kufizuese për veten dhe aftësitë tuaja.

Shumica e njerëzve mendojnë se duhet punë e vështirë, talent ose një kombinim i të dyjave për të përmbushur potencialin e tyre.

Përderisa ato janë të rëndësishme, të kesh një mendje të drejtë në atë që dëshiron të arrish e bën gjithçka të mundur.

Pa atë, ju nuk do të ndërmarrni veprimin që ju nevojitet për t’i realizuar realitetet tuaja.

Si u rritet dhe ajo që mësuat si fëmijë ka një ndikim të madh në mentalitetin tuaj sot.

Problemi është se shumica e njerëzve i lënë besimet dhe mendimet e tyre të pakontrolluara.

Por nëse doni të bëni ndryshime të mëdha në disa zona të jetës suaj, filloni duke vlerësuar mentalitetin tuaj aktual. Filloni të kuptoni se si ndjeheni për suksesin duke zbuluar se cfarë mendimi keni aktualisht.

Kur ju keni një mentalitet të caktuar me nënkuptimin e dështimit, ju nuk keni mundësi reale për të përmirësuar situatën.

Dhe kuptojeni se: dështimi është pjesë e procesit për t’u bërë i suksesshëm. Askush nuk arriti kurrë ndonjë gjë të mirë pa dështuar. Suksesi nuk është linear, është pjesë e udhëtimit drejt suksesit.

Ngjarja paraprake

Turqi, rreth 40 mijë skuadra për të garuar në Teknofest

Ngjarja e ardhëshme

Basha: Sinjal për fitore! Ja lutja që i bën shkodranëve

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian