Faktori që i çon çiftet drejt ndarjes me saktësi matematikore

Marrëdhëniet njerëzore kanë provuar dimensionin e tyre kompleks me kalimin e kohës në mënyra dhe forma të ndryshme. Por kur bëhet fjalë për erotikën, shtyllat që mund të konsumojnë godinën mbresëlënëse, në dukje që keni ndërtuar, dëgjohen me emra të veçantë.

Xhelozia, mospërputhja e karaktereve, dhuna, mosmarrëveshjet financiare dhe sigurisht pabesia na vijnë menjëherë në mendje kur dëgjojmë fjalën “ndarje”.

Në fakt, supozimet dhe skenarët që krijojmë në mendjen tonë marrin një imazh menjëherë, duke mbyllur kështu sytë ndaj një pike kyçe që ka të bëjë me jetën e përditshme.

Cili është faktori që matematikisht i çon çiftet drejt divorcit, pavarësisht se mendja jonë shkon rrallë tek ai?

Përgjigja na habit: Është mungesa e kohës së lirë personale!

Domethënë është koha e lirë që çdo anëtar i marrëdhënies ka për vete dhe vetëm për vete. Hobet e tij, ëndrrat e tij, shoqërimi me miqtë, aktivitetet e tij të përgjithshme dhe më e rëndësishmja, hapësira për të përpunuar mendimet dhe dëshirat e tij.

Duke pranuar këtë nevojë të brendshme, nyja e ndërvarësisë zgjidhet dhe pavarësia e lirë do të jetë ajo që do të afrojë edhe më shumë çiftin dhe do ta ftohë vazhdimisht marrëdhënien.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Çfarë i ndodh fytyrës kur e pastroni vetëm me ujë?

Story i radhës

Tornadot godasin Teksasin

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish