Është shembur dheu në rrugën Shkup- Bllacë (VIDEO)

Është shembur dheu në rrugën Shkup- Bllacë. Si pasojë e shembjes është bllokuar rruga dhe lëvizja e veturave.

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë së Veriut informojnë se trafiku është ndërprerë në të dyja drejtimet.

“Veturat nuk lejohen në pikën kufitare për shkak se vendi i rrëshqitjes së dheut ende nuk është i kalueshëm”, thonë nga LAMM.

https://video.fskp2-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/280992391_743771383297162_5031369484874683445_n.mp4?_nc_cat=111&ccb=1-6&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjU0NywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=eGjO-Kia8KYAX_R8Ckw&rl=547&vabr=304&_nc_ht=video.fskp2-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT8enfrhFfbu-zLtpZwQz2-IXAZcV5LktFcUVLKcGxe_KA&oe=6283CC3F

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Pogba merr ofertë nga Juventusi

Story i radhës

Është shembur dheu në rrugën Shkup- Bllacë (VIDEO)

Të fundit nga