ESHS: Për një vit çmimet e shërbimeve hotelerike u rritën për 9.7 përqind

Enti Shtetëror për Statistikë ka publikuar sot të dhëna të reja lidhur me rritjen e çmimeve për shërbime hotelerike.

Çmimet e shërbimeve hotelerike në maj në krahasim me prillin e këtij viti janë rritur për 0,2 përqind, ndërsa krahasuar me majin e vitit të kaluar për 9,7 përqind.

Krahasuar sipas grupeve të shërbimeve, rritja në maj në krahasim me prillin e këtij viti është shënuar në grupet e ushqimit për 0,3 përqind dhe pijet alkoolike për 0,1 përqind.

Çmimet e shërbimeve hotelerike për peridhën janar-maj të vitit 2022, në krahasim me periudhën e njejtë të vitit të kaluar, janë rritur për 7 përqind, ndërsa në krahasim me dhjetorin e vitit të kaluar rrítja është për 5,3 përqind.

Story i mëparshëm

Brad Pitt padit Angelina Jolien

Story i radhës

ТРАЈКОВСКИ: ПОДГОТВЕНИ СМЕ ЗА ПОБЕДА ПРОТИВ ГРУЗИЈА, НО ЌЕ ТРЕБА САМОДОВЕРБА, ТИМСКИ ДУХ И МНОГУ БОРБА!

Të fundit nga

Jep dorëheqje Rrahman!

Greva në arsim e zgjatur për pesë javë përfundoi pa asnjë rezultat për mësimdhënësit; nxënësit humbën

AlbanianMacedonianEnglish