Erdoğan: Vendi ynë është për vendosjen e paqes, bashkëpunimit dhe drejtësisë në Mesdheun Lindor

Erdoğan: Vendi ynë është për vendosjen e paqes, bashkëpunimit dhe drejtësisë në Mesdheun Lindor.

Erdoğan: Vendi ynë kurrë nuk favorizon tensione në çështjen e Mesdheut Lindor, është për vendosjen e paqes, bashkëpunimit dhe drejtësisë.

Erdoğan: Problemet në Mesdhe mund t’i zgjidhim duke bashkuar të gjithë aktorët në rajon rreth një tryeze të njëjtë, jo duke përjashtuar njëri-tjetrin.

Erdoğan: Ende qëndron në tryezë sugjerimi ynë mbi organizimin e një konference ku do të marrin pjesë të gjitha vendet e rajonit që kanë brigje në Mesdheun Lindor, përfshirë këtu edhe turqit qipriotë... .

Ngjarja paraprake

Kjo lule gjendet kudo në vendin tonë, bëjeni çaj dhe mos e ndani nga tryeza juaj/ Shëron sëmundjet që prekin shumicën e shqiptarëve

Ngjarja e ardhëshme

Në qeveri do të diskutohet për imunizimin e popullatës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian