Erdoğan: Në disa vendet evropiane islamofobia dhe armiqësia ndaj muslimanëve mbrohet në nivel presidenti

Erdoğan: Në disa vendet evropiane islamofobia dhe armiqësia ndaj muslimanëve mbrohet në nivel presidenti.

Erdoğan: Në vitet që vijnë, sistemi aktual ekonomik i bazuar në interes do të zëvendësohet me pjesëmarrje të bazuar në ndarjen e rrezikut.

Erdoğan: Muslimanët përballen me të njëjtën fushatë linçimi dhe urrejtjeje që kryhej para Luftës së Dytë Botërore kundër hebrenjve në Evropë.

Erdoğan: Ne (vendet islame) duhet të rrisim përpjekjet për të lehtësuar presionin e valutës, përfshirë përdorimin e valutës vendase për tregti... .

Ngjarja paraprake

Këtë çaj pijeni dy herë në ditë dhe do ndiheni si 20 vjeç, pasi shëron çdo dhimbje. Përbërësit i keni të gjithë në shtëpi

Ngjarja e ardhëshme

Carovska: Pushimi i parakohshëm, propozim i paargumentuar i opozitës

të fundit nga