Erdoğan: Është çështje nderi për ne të qëndrojmë me sinqeritet kundër sulmeve ndaj profetit tonë

Erdoğan: Është çështje nderi për ne të qëndrojmë me sinqeritet kundër sulmeve ndaj profetit tonë.

Erdoğan: Ne jemi në një periudhë kur armiqësia ndaj Islamit dhe muslimanëve, si dhe mosrespekti ndaj Profetit po përhapet si kanceri, veçanërisht midis udhëheqësve në Evropë.

Erdoğan: Franca dhe në përgjithësi Evropa, nuk meritojnë politikat boshe, provokative, të shëmtuara dhe që përhapin urrejtje të Macron-it dhe të atyre që ndajnë të njëjtin mendim me të. I ftojmë evropianët e matur që të zhvillojnë iniciativa kundër kësaj tendence të rrezikshme për një të ardhme të ndritur për veten dhe fëmijët e tyre.

Të paktën dy persona humbën jetën, ndërsa shumë të tjerë u plagosën si pasojë e sulmit të Armenisë ndaj qendrës së qytetit Berde të Azerbajxhanit.

Erdoğan: Kancelarja Merkel nuk mund të më shpjegojë mua hyrjen e rreth 100-150 policëve gjatë namazit të sabahut në xhaminë Mevlana në Gjermani... .

Ngjarja paraprake

Si të Përdorni Gjethet e Hurmave për Qarkullimin e Mirë të Gjakut

Ngjarja e ardhëshme

Paralajmërohet meçi i madh

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian