Emërohen drejtorët e rinj në Komunën e Gjilanit, këta janë emrat

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, njofton për emërimin e drejtorëve të rinj në komunën që ai udhëheq.

Pjesa më e madhe e ekipit është kompletuar, ndërsa Hyseni thotë se janë në fazën përfundimtare që të vendosin emërimet për: Nënkryetarin për Komunitete, Drejtorinë e Pronës, Kadastrit dhe Gjeodezisë, Drejtorinë e Inspeksionit dhe Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale.

Njoftimi i plotë:

Të dashur qytetarë të Gjilanit,

Bazuar në marrëveshjen e parimeve, sot, është bërë emërimi i drejtorëve të rinj komunal. Transparenca e plotë, ndershmëria e profesionalizmi, do të jenë 3 shtyllat kryesore të cilat do të na përcjellin gjatë tërë mandatit. Ekipi me të cilin do të punoj në katër vitet e ardhshme është ky:

Nënkryetare: Leonora Morina Bunjaku

Drejtoreshë e Drejtorisë së Administratës: Doruntina Hasani

Drejtor i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport: Kushtrim Zeqiri

Drejtor i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa: Riad Rashiti

Drejtoreshë e Drejtorisë së Arsimit: Selvete Sylejmani

Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike: Mentor Mihovci

Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim: Bejtullah Osmani

Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural: Bajram Isufi

Drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit: Ali Arifi

Drejtor i Drejtorisë për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik: Enver Shabani

Ndërsa jemi në fazën përfundimtare që të vendosim emërimet për: Nënkryetarin për Komunitete, Drejtorinë e Pronës, Kadastrit dhe Gjeodezisë, Drejtorinë e Inspeksionit dhe Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, ky ekip, do të plotësohet gjatë ditëve në vijim!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Hapet rruga për lëvizjen e mjeteve të tonazhit të rëndë në Kapshticë/ Qafë Thana mbetet e bllokuar

Story i radhës

Një njësi zgjedhore pa prag për të pasur përfaqësim të të gjithëve në Kuvend

Të fundit nga