Edhe një vlerësim i lartë i transparencës për Komunën e Lipjanit

Komuna e Lipjanit është renditur ndër të parat më transparente në qeverisjen Komunale për vitin 2019.

Në kuadër të projektit “Promovimi i Komunave Transparente dhe të Përgjegjshme të Kosovës përmes Indeksit të Transparencës në Qeverisjen Lokale” (i njohur më parë si indeksi i transparencës në prokurimin publik), të mbështetur nga USAID Komuna Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse. KDI ka publikuar indeksin për vitin 2019, i cili matë transparencën në 38 komuna të Kosovës, ku komuna e Lipjanit është rënditur ndër komunat e para më transparente.

Komuna e Lipjanit është vlerësuar edhe në transparencë buxhetore, etj

Linku i raportit: https://kdi-kosova.org/wp-content/uploads/2020/12/74-Index-Transparency-Index-in-public-procurement-ALB-03-1.pdf

Ngjarja paraprake

30 gjëra që duhet të bësh para se të vdesësh!

Ngjarja e ardhëshme

Trahaniku i Ngrohtë – Si Të Përgatisni Një Ndër Recetat Më Të Vjetra Shqiptare

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian