Ecjen për në bjeshkën e Vjellakut 

Këtë të diel duke filluar në orën 07:00 në Prishtinë dhe 09:00 në Pejë, Hikingnjeri organizon ecjen dimërore në Shtupeq të Madh dhe Majën e vogël të Vjellakut 1926 metra në Rugovë.

Ecjen për në bjeshkën e Vjellakut do ta fillojmë në afërsi të Podit të Jakupit në Shtupeq të madh kah Brinjat e Zeza.

Kjo ecje hynë në kategorinë e ecjeve mesatare dhe është e përshtatshme edhe për fillestarë!

Ecja komplete nëpër borë nga fillimi e deri në maje zgjatë rreth 2.5 orë (me pauza) dhe është e gjatë rreth 5 km (10 km lartë e poshtë).

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Edhe sonte lirohen derivatet e naftës!

Story i radhës

Sado Maksuti merr mesazhe për ditëlindje nga yjet e njohur

Të fundit nga