Drejtori Koka falënderon ambasadën e Gjermanisë për donacionin e dhënë

Drejtor i Shtëpisë shëndetësore IPSH – Shkup  Besim Koka ka falënderuar Ambasadën e Gjermanisë për donacionin e dhuruar të pajisjeve mjekësore mbrojtëse.

Shprehim falënderim të madh deri te Ambasada e Republikës Federale e Gjermanisë për donacionin e pajisjeve mjekësore mbrojtëse dhe materialeve në shumë prej 1.000.000 denarë dedikuar për shërbimet në Poliklinikën Shuto Orizarë në kuadër të IPSH Shtëpia e shëndetit – Shkup, ndërsa implementues i tërë projektit ishte Qendra për iniciativa qytetare – Prilep.

Sot, në takimin e punës gjatë pranim-dorëzimit të teknikës mjekësore morën pjesë ministri i shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, Ambasadorja Anke Hollshtajn dhe drejtorët e IPSH Shtëpia e shëndetit – Shkup, Dr. Viktor Isjanovski dhe Dipl. Ekk. Besim Koka.

 

Ngjarja paraprake

Dashuria, karriera, shëndeti, financat/ Ja si do të jetë viti 2021 për Luanin, Virgjëreshën, Peshoren dhe Akrepin

Ngjarja e ardhëshme

Ancelotti tregon datën e rikthimit të James

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian