Drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup Zudi Enuzi nuk ndalet. Vazhdon aktivitetet për pastrimin pranveror të komunave

Qyteti i Shkupit më 21 mars filloi aksionin për pastrim të përgjithshëm pranveror të komunës së Shkupit Kisella Vodë, në të cilin merr pjesë Ndërmarrja Publike Higjiena Komunale-Shkup, si dhe të gjitha ndërmarrjet tjera publike të qytetit.

Aksioni do të zgjasë deri më 27 mars dhe në kuadër të tij Ndërmarrja Publike Higjiena Komunale-Shkup zhvillon aktivitete ditore për fshirje dhe larjen manuale dhe makinerike të bulevardeve dhe rrugëve në këtë komunë të Shkupit.  Në të njëjtën kohë, lahen dhe dezinfektohen të gjithë kontejnerët e depozitimit të mbeturinave komunale të vendosura në hapësira publike, përfshirë mikrolokacionet e tyre.

JP Higjiena Komunale-Shkup në katër lokacione vendosi kontejnerë të posaçëm në të cilët banorët e komunës së Kisella Vodës i hedhin mbeturinat e tyre të mëdha të cilat pas aksionit do të merren dhe transportohen nga ekipet e Kompanisë.  Deri tani janë shtyrë afërsisht 45  metra kub mbetje të rënda.

Aksioni punues pranveror i Qytetit të Shkupit dhe ndërmarrjeve publike do të vazhdojë të realizohet në të gjitha komunat e Shkupit, ndërsa komuna e radhës është komuna e Karposhit ku aktivitetet do të zgjasin nga 28 mars deri më 1 prill.

Story i mëparshëm

Grubi – Gërvalla: Rajoni është më i sigurtë si pjesë e NATO dhe BE

Story i radhës

Shqipja në uniformat e “Tigrave”, zv/ministri Bushi: Do të shohim…

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish