Drejtori i FSSH Ahmeti bashkë me drejtorët Elezi dhe Fazliu në takim me ministrin Sali: Avancojmë kushtet në Klinikën e Tetovës

Takim i frytshëm pune me Ministrin e shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, dhe me drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës, Dr. Amir Elezi dhe z. Armend Fazliu.
Ministria e Shëndetësisë dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor, do të vazhdojnë të jenë krah Spitalit Klinik të Tetovës, për tu avansuar edhe më tej kushtet në këtë qendër të rëndësishme për banorët e Pollogut dhe më gjërë.
Story i mëparshëm

Sporti për fëmijët

Story i radhës

Sofja: Së pari përfshirja e bullgarëve në Kushtetutë, pastaj heqja e vetos

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish