Drejtori Festim Halili e fillon me këmbë të mbarë vitin 2021

Drejtor i NP Radiodifuzionit Nacional Dr. Festim Halili me gjest të madh human që në ditën e parë të vitit 2021. Ai punësoi një luftëtar lirie që deri dje ishte rast social. Nga sot Nazmi Odai falë angazhimit të drejtorit Halili fillon me punë.

Ky është Nazmi Odai. Ai është një luftëtar lirie. Deri në vitin 2020 mbante familjen e tij me ndihma sociale. Jeta i kompleksohet akoma më shumë kur i filluan problemet shëndetësore dhe terapitë e dializës. Ai nuk kërkonte mëshirë, por një punë për të mbajtur familjen e tij.

Nazmiu vitin 2021 do ta fillon si i punësuar në NP Radiodifuzioni Nacional, me një punë të përballueshme për të. Që nga mbarimi i luftës, ky veteran sot ka ditën e parë të stazhit të punës! Gëzuar!

Ngjarja paraprake

Këto janë 2 shenjat e horoskopit që tradhtohen më shumë!

Ngjarja e ardhëshme

Një shqiptar në formacionin më të mirë të Zvicrës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian