Disa nga gjërat që duhet të shmangni në një lidhje të re

Fazat e hershme të një marrëdhënieje shpesh mbulohen nga lumturia. Mesazhet e miqve mbeten pa përgjigje dhe fundjavat  kalohen në shtrat. Megjithatë, shumë marrëdhënie përfundojnë pas tre muajsh, kur filloni të vini re të metat e personit tjetër dhe përpara se partneriteti të bëhet një entitet solid dhe i përcaktuar. Nëse mund t’i kaloni tre muajt e parë, këto janë ditët që do të vendosin për pjesën tjetër të marrëdhënies suaj.

Pra, nëse jeni në fazat e hershme të një romance të re, këtu janë 4 mënyra të të menduarit që duhen shmangur ndërsa lidhja zhvillohet.

Krahasimi i një partneri të ri me ish-in tuaj

Krahasimi i të dashurit tuaj të ri me ish-in tuaj është një “jo” e madhe në një marrëdhënie të re. Edhe nëse gjërat me ish-in tuaj përfunduan miqësisht apo jo, krahasimi i vazhdueshëm i partnerit tuaj të ri me ish-in tuaj vetëm do ta bëjë më të vështirë krijimin e një lidhjeje të thellë dhe përmbushëse me këtë mashkull të ri në të ardhmen. Në fund të fundit, nëse vazhdimisht po e krahasoni partnerin tuaj të ri me ish-in tuaj, në mënyrë të pashmangshme një pjesë e juaja do të mbetet e mbërthyer në të kaluarën, duke ju penguar të investoni plotësisht në një marrëdhënie të re.

Mbajtja e sekreteve nga partneri juaj

Kjo është diçka që shkon paralelisht me mbajtjen e linjave të hapura të komunikimit, ndaj mos mbani sekrete. Nuk duhet t’i tregoni tjetrit gjithçka për jetën tuaj, por nuk duhet t’i mbani sekret diçka të rëndësishme. Kur ndjeni edhe një sasi të vogël faji që nuk ua tregoni, e dini se është një sekret që duhet ndarë. Kjo do të zbulohet në një moment dhe sa më shpejt ta tregoni aq më mirë.

Postimi i tepërt në internet

Jini të kujdesshëm për atë që ndani në mediat sociale. Është emocionuese të besosh se e ke takuar shpirtin binjak, por ki parasysh se nëse kjo do të jetë një marrëdhënie afatgjatë, nuk duhet t’i nxitosh gjërat. Nëse postoni për marrëdhënien tuaj fantastike dhe partneri juaj i ri mund ta shohë atë dhe nëse nuk është aty ku është fotoja e tyre, ju e keni vrarë para se të fillojë. Ju mund ta vini në siklet nëse nuk funksionon.

Duke luajtur lojëra me mendje

Është gjithashtu e rëndësishme të ndaloni së luajturi lojëra me mendje nëse jeni në një lidhje të re. Për shembull, nëse e gjeni veten duke dashur ta bëni partnerin tuaj xheloz, duke mos iu përgjigjur qëllimisht mesazheve të tij, ose nëse zgjidhni të jeni të paqartë dhe të paqëndrueshëm për ndjenjat dhe qëllimet tuaja të vërteta, mund të përfundoni duke humbur marrëdhënien tuaj.

Për t’ju ndihmuar të merrni vendime më të mira për takime, mendoni për secilën nga këto ide në lidhje me ato që prishin marrëveshjet dhe gjërat e nevojshme.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Mësohen kushtet që Abramovich ka për pronarin e ri të Chelseas

Story i radhës

Dy kompani amerikane tërhiqen nga Rusia

Të fundit nga