Disa gjëra që duhet ti dini patjetër, sipas terapistëve të seksit

Seksi është një pjesë e rëndësishme dhe shpesh integrale e marrëdhënieve për njerëzit e të gjitha moshave, orientimeve seksuale dhe gjinive.

Sidoqoftë, pavarësisht nëse e konsideroni veten me përvojë seksuale ose po eksploroni seksin për herë të parë, ekzistojnë gjëra të caktuara që të gjithë duhet të, sipas terapistëve të seksit.

Stephen Snyder MD , udhëheqës i podcast-it të Marrëdhënieve në Rrjetin QDT dhe autor i Love Worth Making , i tha The Independent se gjëja e parë që dikush duhet të dijë është se “seksi është më shumë sesa vetëm seks”.

Ai tha se puthja puthja është e rëndësishme për shkak se ajo përgatit trupin si fizikisht dhe psikologjikisht për ju kur keni marrëdhënie seksuale.

Dr.Snyder na tha gjithashtu se ai dëshiron që njerëzit ta dinë se “jo të gjitha orgazmat janë krijuar të barabarta” – dhe se çiftet duhet të synojnë të shijojnë seksin pa u përqëndruar vetëm në arritjen e orgazmës .

“Në mënyrë ideale, orgazma duhet të jetë si ëmbëlsirë: një mënyrë e shkëlqyeshme për t’i dhënë fund një vakti përrallor, por vështirë se mund të jetë arsyeja pse dilët për darkë”, tha ai.

Cooper gjithashtu tha se është e rëndësishme që gratë të dinë që seksi nuk duhet të përfshijë dhimbje.

Më në fund, Cooper dëshiron që njerëzit të jenë të vetëdijshëm për atë që ajo e quan “vlerësim seksi” – një term të cilin e sajoi për “njohjen e një personi dhe pranimin e dëshirave dhe aftësive të tyre për t’i shprehur ato tek partneri”.

Ngjarja paraprake

OSMANI- LOGAR: Konferencë ndërqeveritare deri në fund të vitit është epilog i vetëm logjik

Ngjarja e ardhëshme

Ruçi u tërheq veshin deputetëve për mbledhjet online: Askush të mos flasë nga makina

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian