Diellza Kolgeci i kthehet sportit atraktiv 

Diellza Kolgeci i kthehet sportit të dashur, tenisit.

Ajo gjithmonë e ka pasur për zemër tenisin dhe sportin në përgjithësi.

Kësaj radhe i kthehet sportit atraktiv, duke treguar mjeshtri me reketin e saj.

Diellza, aktorja e famshme, në të kaluarën si fëmijë është marrë me skijim dhe me kick-box. 

Fisnik Rugova, bashkëshorti i saj, është prej basketbollistëve më të mirë dhe reprezentues i Kosovës.

Një familje që jeton me sport.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kovaçevski: Të vazhdojmë hapave të Kirilit dhe Metodit dhe me maturi të sjellim kohëra më të mira

Story i radhës

Sa duhet ta keni rrogën për t’u dukur atraktiv?

Të fundit nga