Dia rregulla të mirësjelljes që të gjithë duhet t’i dimë

Ekzistojnë të paktën 12 rregulla të mirësjelljes që të gjithë duhet t’i dinë në mënyrë që të sillen gjithmonë në mënyrë të përshtatshme dhe korrekte. Ngrini dorën nëse i dini rregullat themelore të mirësjelljes?!

Kjo nuk ka të bëjë me gjëra të vjetra, por për zakone të mira që duhet të përvetësohen gjithmonë në mënyrë që të dini se si të silleni në çdo rast.

Rregullat e mirësjelljes e ndihmojnë secilin person të sillet në mënyrën e duhur.

Etiketa duhet të respektohet gjithmonë dhe me respekt!

Këtu janë 12 rregullat që duhet t’i respektoni çdo ditë:

-Përshëndesni njerëzit kur hyni në një ambient të ri

-Përshëndesni një person që ju përshëndet

-Jini të përpiktë

-Ndihmoni partneren tuaj që të ulet në karrige

-Ju nuk keni pse të jeni të zhurmshëm ose t’i hidhni sytë nga njerëzit e tjerë

-Gjithmonë duhet të falënderojmë njerëzit për ndihmën që na japin

-Telefoni nuk përdoret gjatë takimeve, daljeve apo darkave

-As mos dilni nga shtëpia nëse planifikoni të keni sytë gjithë kohës në telefonin tuaj

-Burrat duhet të respektojnë gjithmonë gratë, çdo grua në fakt

-Nëse jeni me partnerin tuaj, përdoreni telefonin vetëm në rast nevoje reale

-Nëse keni bërë një gabim dhe tjetri e ka pranuar faljen tuaj, mos bëni më të njëjtin gabim

-Kurrë nuk diskutohet mosha, nderi, feja, pasuria, problemet shëndetësore, problemet familjare ose fatkeqësitë.

Ngjarja paraprake

Turqi, migrantë të paligjshëm kapen në një autokolonë të stimuluar martese

Ngjarja e ardhëshme

Tension para Milanit

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian