Dhurata që i pëlqen më shumë një gruaje është respekti i burrit

Ajo që një grua kërkon në një marrëdhënie është respekti, besnikëria dhe reciprociteti.  Është shumë e zakonshme të shohësh burra që shpenzojnë pasuri në bizhuteri, veshje, parfume dhe të mira të tjera materiale për t’u përpjekur t’i kënaqin bashkëshortët e tyre. Kjo është gjë e mirë, por nuk ka asnjë vlerë reale nëse harrojnë t’i prezantojnë me atë që ka vërtet rëndësi: respektin.

Sipas një thënie të njohur, gratë fitohen nga xhepi, dhe nëse një burrë dëshiron të ketë vërtet një partnere, ai nuk duhet të kursejë. Kjo ide, e transmetuar nga brezi në brez, ka lënë jashtë diçka shumë më të rëndësishme: mallrat që paratë nuk mund t’i blejnë.

Sigurisht, çdo grua pëlqen të jetë e talentuar, i pëlqen të dijë që personi pranë saj kujdeset ta kënaqë, por në fund të fundit është shumë më mirë për të që të jetë me dikë që nuk ka shumë pasuri, por që di se si t’i vlerësojë ato, sesa me një njeri të pasur që beson se dhuratat e shtrenjta mund të zënë vendin e dashurisë dhe shoqërisë në marrëdhënie.

Gratë janë njerëz të pavarur, ato nuk krijojnë një marrëdhënie për të fituar. Ajo që ato vërtetë kërkojnë është respekti, besnikëria dhe reciprociteti. Bëni një ndryshim në këtë botë të burrave të ftohtë, nëse është akoma e mundur që të gjesh një person që di të lidhet me mençurinë dhe reciprocitetin. Mbillni farën e një marrëdhënieje plot jetë dhe lumturi për veten tuaj. Respektojeni gruan tuaj dhe do të fitoni përgjithmonë admirimin e saj. Dhuratat janë bekime të përkohshme, por respekti është një relike e pavdekshme.

Ngjarja paraprake

Sot bëhet varrimi i 19 vjeçarit Engjëll Smerqaku

Ngjarja e ardhëshme

Pas Distrisë, radha për Akil Gjakovën e Laura Fazliun

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian